Jongverkenners

Leeftijd: 
11 tot 14 jaar

Op woudlopersavontuur met de rugzak of op fietstocht met de patrouille. Een vlot sjorren of vuurtjes stoken en je eigen potje koken. Zo leren we de kneepjes van het vak. Een toneelstuk in mekaar steken en je creativiteit botvieren of stevig spelen en sporten: jonggivers zijn aan zet!

Dit jaar zijn Nette, Samuel en Fien jongverkennerleiding. U kan hen contacteren via jongverkenners@scoutsnijlen.be

Wij presenteren met trots de nieuwe jongverkennerleiding!

Het team bestaat uit deze drie toppers:
Nette is al 3 jaar leiding (ervaring bij de kapoenen en de jongverkenners), 20 jaar en met de totem 'Teddybeerbruine Behoedzame Beo'.

Samuel staat zijn 2de jaar leiding en heeft zich vorig jaar over de welpen ontfermt. Hij kent daardoor zijn eerstejaars ook zeer goed en is benieuwd naar de binken die zijn tweede- en derdejaars zijn dit jaar. Hij is 19 jaar en is hier en daar wel eens een vijsje kwijt.

Fien doet dit jaar met veel plezier ook haar tweede jaar als leiding! Ze heeft vorig jaar bij de kapoenen gestaan en ziet er naar uit om leiding van deze grote deugenieten te zijn. (PS: Fien heeft wel een paar vijsjes op overschot om Samuel bij te vijzen. ;-) )


Wij gaan er samen met de jongens een fantastisch jaar van maken!

Nieuws

Onze jonggivers presenteren hun jaarlijkse ontbijtactie. Op zondag 6 maart leveren ze een gevarieerd ontbijt bij u thuis voor slechts 7 euro. Voor €10 brengen ze een fles cava mee om uw ontbijt feestelijker mee te maken.