50 JAAR SCOUTS

Om ons 50 jarig bestaan te vieren, organiseren we een jubileumweekend. Dit weekend vindt plaats op 5 en 6 april. 

 

WAT STAAT ER OP DE PLANNING?

5 APRIL

Witte Gij't Quiz

Ben jij klaar om al je kennis boven te halen? Heb jij zin om samen met een sterk team voor de overwinning te gaan? Ben jij meester van nutteloze weetjes?

Dan is deze quiz jouw moment om te stralen!

De quiz gaat door op 5 april bij de scoutslokalen van Nijlen. De deuren gaan open om 19u30 en we starten met de quiz om 20u.

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN VOLZET!

Wij zien jullie daar!

PS: bonuspunt voor iedereen die een witte geit meeneemt.

6 APRIL

Familiedag (met bbq)

Vandaag wordt een dag voor jong en oud! We nodigen jullie allemaal vanaf 14u uit om een hapje te komen eten of om iets te komen drinken. Tegelijk kunnen de kinderen genieten van enkele Scouteske standjes. Wat kan je hier allemaal verwachten? Een springkasteel, een bbq, een museum over onze geschiedenis, een RINGSTEEKTOERNOOI, ... De bbq vindt plaats  van 17u tot 20u. 

DE INSCHRIJVINGEN ZIJN ONDERTUSSEN GESLOTEN

Receptie voor oudleiding en café

Vanaf 20u30 is alle oudleiding welkom voor een receptie. Niet getreurd, iedereen blijft welkom in ons café en voor ons kampvuur! 


WIJ ZOEKEN NOG SPONSORS

Zou je ons graag willen steunen (financieel, met tombolaprijzen, met drukwerk, ...). Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren via jubileum@scoutsnijlen.be. In ruil zorgen wij ervoor dat jouw logo zichtbaar is op ons evenement. 

Alvast heel erg bedankt!