Nieuws

Hallo allemaal!

Vanaf 29 november starten we onze scoutsvergaderingen weer op voor onze -12!

Veiligheid gaat voor op alles! Vanaf zondag 1/11 zal er, tot de situatie beter en veiliger oogt. Geen scouts meer zijn voor alle groepen. We hopen jullie snel terug te zien in betere tijden. Take care!

Dit jaar vindt de 40ste editie van ons welgekende mosselfeest plaats. Om de nodige coronaproof afstand te kunnen garanderen werken we dit jaar met een drive-in. Hoe gaat dit net in zijn werk? Heel eenvoudig!

Joepiedepoepie eindelijk is het weer zover onze jaarlijkse startdag staat weer voor de deur. Dit jaar gaat deze door op 6 september van 14 tem 17uur. Allemaal zeer welkom om de vrolijke scoutswereld te komen ontdekken! 

SPAGHETTIFEEST 2020!

Nu de feestdagen steeds dichterbij komen zouden we graag iets ondernemen voor diegene die het minder breed hebben dan ons. Dus hebben we besloten dit jaar vanuit onze scouts iets op poten te zetten voor ‘Nijlen voor Hodora’.

Ons jaarlijks mosselfeest is er weer! Dit jaar vindt onze 39ste (!!!) editie plaats van 1 tot en met 3 november. Iedereen is natuurlijk van harte welkom om te komen proeven van onze kwaliteitsmosselen en meer. 

Pagina's

Abonneren op Nieuws